_liquidDocs

 

liquidDocs és una iniciativa artística, cultural i de recerca interdisciplinària a llarg termini al voltant de les pràctiques contemporànies i històriques de representació, crítica, documentació i arxiu entorn al cos, el temps i l'espai.

 

liquidDocs publica en suports multimèdia investigacions sobre els processos de creació , rastrejant una pluralitat de pràctiques i disciplines que ajudin a superar un cert estat amnèsic entorn de la història passada i recent. Els principals àmbits d'interès del projecte són:

liquidDocs desenvolupa un nucli virtual que té per objectiu dinamitzar espais de creació i reflexió entre diferents col·lectius. Col·labora amb una xarxa d'institucions, centres, creadors i professionals independents que, des de punts de vista plurals i crítics, permeten obrir el diàleg i el debat públic.

liquidDocs configura un conjunt de nodes que vincula diversos documents: anàlisi dels processos, registres, testimonis, entrevistes, projectes de recerca. La seva finalitat és la difusió i circulació d'aquests documents mitjançant diferents formats [portal web, laboratoris, publicacions multimèdia, dispositius mòbils] dirigits a tots els públics i, concretament, a l'escolar i a l'especialtizat.